Henkilötietoja

Olen syntynyt Kokkolassa siinä 50-luvun puolivälin paikkeilla ja käynyt siellä kouluni aina lukioon asti. Opiskelin Oulun yliopistossa konetekniikkaa 1970-luvun lopulla ja valmistuin DI:ksi 1981. Varusmiespalvelukseni suoritin Oulun Hiukkavaarassa sekä Haminassa (RUK:n kurssi 170). Tekniikan tohtoriksi väittelin 1996. Vaikka olen tehnyt oikeitakin töitä, suuren osan elämästäni olen viettänyt koulutuksen ja opetuksen parissa. 

Tällä hetkellä olen eläkkeellä Savonia-ammattikorkeakoulun konetekniikan yliopettajan virasta. Opetin pääasiassa sellaisia aihepiirejä, joissa tietotekniikka on vahvasti mukana (3D-suunnittelu, PDM, tuotekehitys...). Suuren osan työajastani kulutin kuitenkin tutkimus- ja kehitystoiminnan parissa.

Lähinnä sydäntä on musiikki, soitan ja laulan Puente-yhtyeessä, jonka ohjelmistoon kuuluu paljon kotimaisia hittejä vuosien varrelta. Ulkoilen mielelläni erityisesti luonnossa ja mökkimaisemissa Tuusniemellä. Tietokirjailemistakin voitaneen pitää harrastuksena, se kun tuottaa kovin pienet tulot. Jos haluat vilkaista CV:n, se löytyy tästä.

  Yritys

Yritys, jota edustan, on toiminimi. Konttorina toimii Kuopion Saaristokaupungissa sijaitseva miesluola. Kirjojani voi ostaa tämän verkkokaupan lisäksi myös mm. kirjakaupoista.
Ota yhteyttä