KÄYTTÖEHDOT

Yleistä

Tämä verkkokauppa on Esa Hietikon ylläpitämä markkinapaikka. Pidätän oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimivat PayPal ja Klarna, joissa voit maksaa ostokset eri tavoin. Voit maksaa myös tilisiirtona, jolloin tuotteet toimitetaan sen jälkeen kun maksu näkyy verkkokaupan tilillä. Myös postiennakko on mahdollinen lisämaksua vastaan. Yritykset ja yhteisöt voivat maksaa myös laskulla.

Toimitus ja toimituskulut

Toimitukset tapahtuvat Postin kautta. Tilaus toimitetaan lähinnä olevaan Postin noutopisteeseen.

Tilaukseen sisältyvät toimituskulut näytetään kaupan kassasivulla toimitustavan yhteydessä ja tilauksen yhteenvedossa. Valittu toimitustapa ja tilauksen sisältö vaikuttavat toimituskuluihin.

Toimitusaika

Pääsääntöisesti tuotteiden toimitusaika on 2 - 4 arkipäivää, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Pidemmistä toimitusajoista ilmoitetaan kunkin tuotteen kohdalla erikseen. Digitaaliset tuotteet ovat pääsääntöisesti ladattavissa välittömästi.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä lukien. Palautuksesta on aina sovittava erikseen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme: info@esahietikko.com.