Koulutusmateriaalia verkkokaupasta ja ohjeita ilmaiseksi

Henkilötietoja

Olen syntynyt Kokkolassa siinä 50-luvun puolivälin paikkeilla ja käynyt siellä kouluni aina lukioon asti. Opiskelin Oulun yliopistossa konetekniikkaa 1970-luvun lopulla ja valmistuin DI:ksi 1981. Varusmiespalvelukseni suoritin Oulun Hiukkavaarassa sekä Haminassa (RUK:n kurssi 170). Tekniikan tohtoriksi väittelin 1996. Vaikka olen tehnyt oikeitakin töitä, suuren osan elämästäni olen viettänyt koulutuksen ja opetuksen parissa.

Tällä hetkellä olen eläkkeellä Savonia-ammattikorkeakoulun konetekniikan yliopettajan virasta. Opetin pääasiassa sellaisia aihepiirejä, joissa tietotekniikka on vahvasti mukana (3D-suunnittelu, PDM, tuotekehitys...). Suuren osan työajastani kulutin kuitenkin tutkimus- ja kehitystoiminnan parissa.

Lähinnä sydäntä on musiikki, soitan ja laulan Puente-yhtyeessä, jonka ohjelmistoon kuuluu paljon kotimaisia hittejä vuosien varrelta. Ulkoilen mielelläni erityisesti luonnossa ja mökkimaisemissa Tuusniemellä. Tietokirjailemistakin voitaneen pitää harrastuksena, se kun tuottaa kovin pienet tulot.

Yritys

Yritys, jota edustan, on toiminimi. Konttorina toimii Kuopion Saaristokaupungissa sijaitseva miesluola. Kirjojani voi ostaa tämän verkkokaupan lisäksi myös mm. kirjakaupoista.